Tagadja a félrelépést Matthew Vaughn

Claudia Schiffer férje cáfol: "Nem én ejtettem teherbe January Jonest!"

Félrelépéssel vádolta meg a múlt héten January Jones modell az egyik "kolléganőjének" férjét, ám a felröppent pletykát Matthew Vaughn határozottan cáfolja.

Meghökkentő a hasonlóság Claudia Schiffer és January Jones között! képgaléria

2011.05.30 18:39ma.hu
January Jones (Fotó: Right Celebrity - További képek a galériában)

A múlt hét második felében igencsak felkavarta a kedélyeket, amikor a szépséges January Jones színésznő azzal állt a nagyközönség elé, hogy terhes, és gyermekének apja nem más, mint Claudia Schiffer férje!

A bejelentés már csak azért is hihetőnek tűnt első hallásra, mert a 33 éves Jones szakasztott mása a most 40 éves Schiffernek - csak pár évvel fiatalabb kiadásban.

Az X-Men: Az elsők című film rendezője, Matthew Vaughn eddig nem reagált a vádakra, ám most ügyvéde megszólalt, és határozottan cáfolta a félrelépésnek még a puszta gyanúját is. "Abszolút hazugság!" - fogalmazott. Martin Singer szerint teljesen kizárt, hogy January és Matthew között szorosabb kapcsolat alakult volna ki az X-Men forgatásán.

A színésznő múlt hónapban jelentette be, hogy gyermeket vár, ám arról, hogy ki lehet az apa, eddig legfeljebb találgatni lehetett. Érthető, hogy mekkora meglepetést okozott a csütörtöki bejelentése a rendezőről!

De a rejtély egyelőre nem oldódott meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.