10 éves történet

Botrány: nem engedték be Japánba Katy Perry férjét

Nem engedték be Japánba vasárnap Russell Brand brit színészt, aki a távol-keleti országban turnézó felesége, Katy Perry után utazott volna.

2011.05.22 16:14MTI

"A férjemet nem engedték Japánba belépni, mégpedig egy több mint tízéves történet miatt – írta az énekesnő a Twitter mikroblog-oldalán. A tokiói bevándorlási hivatal "magánéleti okokra hivatkozva" nem kommentálta az értesülést.

A 35 éves, egykori alkoholista és kábítószeres Russell Brand, a Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall, 2008) amerikai vígjáték szereplője, akinek a nevéhez több botrány fűződik Angliában, 2010 októberében vette feleségül a sikeres énekesnőt, Katy Perryt.


A japán beutazási tilalom hátterében valószínűleg Brand kábítószeres múltja áll. Az 1975-ben született férfi 16 évesen szokott rá a drogra, és majd tíz éven keresztül kábítószerfüggő volt.

Ez alatt az idő alatt 11-szer vették őrizetbe emiatt. Az amerikai énekesnő jelenleg Tokióban, Oszakában és Nagojában turnézik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.