DNS-teszttel derítik ki, Zachary melyiküknek a fia

Nahát! Elton John nem is tudja, ő-e az apa

Kiderült, bár a kis Zachary hasonlít Elton John-ra, a homoszexuális páros nem tudja pontosan, kinek a hímivarsejtjét használták a mesterséges megtermékenyítéshez!

2011.04.29 16:00ma.hu

Már négy hónapos Zachary, Elton John és David Furnish kisfia - korábban úgy lehetett tudni, hogy a zenész génjeinek továbbörökítése is volt a cél, amikor a gyermekvállalás mellett döntött a meleg páros.

Érdekes dolgot árult azonban el most Elton John az ABC csatornán, Barbara Walters beszélgetős műsorában.

Régóta érdekli az embereket, valóban ő-e a béranyától született kisfiú biológiai édesapja, ő pedig most válaszolt a kérdésre.

Az igazság az, mint kiderült, hogy ő és párja, David nem tudják pontosan, melyikük a biológiai apa, ugyanis mindkettejük hímivarsejtjét felhasználták a megtermékenyítéshez.

A zenészt és párját természetesen érdekli a dolog, ezért DNS-tesztet szeretnének csináltatni.

Jelentősége azonban Elton John elmondása szerint nincs annak, hogy ő vagy David Furnish a biológiai apa.

Egészségügyi szempontból azonban fontos, hátha szüksége lesz valamikor olyan kezelésre a kisfiúnak, amihez tudni kell a genetikai örökségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.