Ősztől a Ceasars Palace Colosseumában lép fel

Elton John visszatér Las Vegasba

Visszatér korábbi sikereinek színhelyére, Las Vegasba Elton John, aki a Ceasars Palace komplexumnak kötelezte el magát három évre.

2011.04.19 12:43MTI

Az ötszörös Grammy-díjas brit zenész hétfőn jelentette be, hogy szeptembertől a Ceasars Palace Colosseumában lép fel Million Dollar Piano című műsorával. Az első tizenhat fellépésre szóló jegyeket április 25-től árusítják.
   
Elton John 2009 áprilisában fejezte be első Las Vegas-i koncertsorozatát. A The Red Piano című show eredetileg három évig futott volna, de a nagy érdeklődésre való tekintettel két évvel meghosszabbították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.