Hátulnézetből se rossz a fiatal énekesnő

Kínos fotók: Sátános pólóban és bőrbugyiban nyomta Taylor Momsen

Taylor Momsen az utóbbi időben elég furcsán fest - kapott már néhány kritikát bevadult stílusa miatt, ez a színpadi szerelés azonban mindegyiken túltesz.

Taylor Momsen meghökkentő bőrbugyis szerelésben! képgaléria

2011.03.02 06:29ma.hu

Nem is olyan rég nyilatkozta a szöszke énekesnő, Taylor Momsen, hogy ő bizony sosem volt egy normális tinédzser, és nem is akar az lenni - nos, elnézve néhány fotóját, kénytelenek vagyunk neki igazat adni.

Nézze meg a többi képet is! - Fotó: Splash/egotastic

Tény, hogy stílusváltása meglehetősen vadra sikeredett, a szende, szőke lány mögül egy egészen más karakter lépett elő.

A Gossip girl egyik sztárjaként ismerhette meg őt a nagyérdemű, de később énekesi karrierre cserélte a színészetet.

Ekkor még nem így nézett ki. A hírek szerint mellét plasztikáztatta, noha még igen fiatal, de az arcát sem lehet túlzottan a korábbihoz hasonlítani. Vonásai megváltoztak, így az összhatás is egészen más.

Ami meg fellépő ruháit illeti, elég megnézni néhány közelmúltbeli koncertjét.

Bár valószínű, hogy a legutóbbi, bőrbugyis, tetőtől-talpig fekete, sátános feliratú pólós megjelenését is tudja még fokozni.

Olvasson többet Taylor Momsen furcsaságairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.