Regenerálás és kényeztetés nőknek!

Kozmetikai kezelések áttekintése: miből válogathatunk?

A dolgozó nőknek sajátos világuk van. A változékony időjárás, a levegőbe kerülő káros anyagok, az irodák száraz levegője, a stressz, a rendszertelen táplálkozás, mind-mind veszélyeztetik arcbőrünket.

2011.01.07 19:00relaxspa.hu/ ma.hu

Most összeszedtük, hogy milyen arckezelésekre érdemes elmennünk, ha védekezni akarunk ezek ellen.

Prestige Kezelés

A bőr felszínén megtapadó szennyeződések lehetnek felelősek a fakó arcszínért, a vízhiányos, kipirosodó, érzékeny bőrért. A kezeléssel egyensúlyban tarthatjuk bőre védelmét.

A tartós szempilla festéssel és a sminkkel feltesszük a koronát a gyönyörűvé varázsolt bőrére.

Mit tartalmaz?

Arc és dekoltázs letisztítása arctejjel, tonizálás, peeling, arc és dekoltázs masszázs, comedok eltávolítása,összehúzó-gyulladáscsökkentő pakolás,regeneráló pakolások, szempilla festés, szemöldökszedés, expressz make-up.

Vitalizáló Kezelés

A bőrünk változékony, de jellemző. A különféle környezeti ártalmak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva megsokszorozódnak, és megakadályozzák a sejtek megújulását.

Rajtunk áll, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk arcbőrünknek a külső, agresszív hatások ellen. Bőrét élettel telivé, gyönyörűvé varázsolják az Ön szépsége érdekében!

Mit tartalmaz?

Arc és dekoltázs letisztítása arctejjel, tonizálás, peeling, bioptron kezelés, ultrahang aktív szérummal, arc és dekoltázs masszázs ható anyagokkal,expressz make-up.

Feszesítő Kezelés

Ahhoz, hogy bőrünk minél tovább egészséges, fiatalos maradjon, ápolásának mindig egyedi tulajdonságaiból, aktuális állapotából kell kiindulni.

A bőr típusa az életkor előrehaladtával módosulhat, mindamellett az időjárás, az évszakok változása, az egészségi állapot és a táplálkozás is befolyásolják a bőr szükségleteit.

A kezelés elősegíti az arcbőr megújulását,a bőr feszes és gyönyörű lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.