Heather Mills műlábbal síelne

Fél lábbal a siker felé? Paralimpikonként tér vissza McCartney exneje

Sir Paul McCartney volt felesége a téli olimpián a brit paralimpiai síválogatott tagjaként szeretne indulni, csaknem 20 évvel azután, hogy műlábbal él.

2010.12.20 09:29ma.hu, fotó: Bitten and Bound
Fotó: Graphicshunt

Heather Mills, Sir Paul McCartney volt felesége jó úton halad ahhoz, hogy indulhasson a 2014. évi téli paralimpián Szocsiban.

A 42 éves Mills, aki 1993-ban egy közúti baleset során vesztette el bal lábát, a brit paralimpiai síválogatott tagja lehet Szocsiban.

"Heather ugyan csak az út kezdetén van, ám reményeink szerint a csapat teljes jogú tagja lehet. Nyilvánvalóvá tette szándékát, hogy Nagy-Britanniát a síválogatottban képviselje, és megkereste a brit fogyatékos síválogatottat, hogy próbálják ki őt" - nyilatkozta David Chugg a BBC brit műsorszolgáltatónak.

Csillagászati összeget herdált el Heather Mills

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.