Brolin Bush lesz, Streisand morcos

Barbra Streisand háborog: a fia Busht játssza

Josh Brolin fogja játszani a jelenlegi amerikai elnököt, George W. Busht a hamarosan elkészülő életrajzi filmben, amelynek rendezője Oliver Stone lesz - csakhogy a szerepválasztás okozott némi családi feszültséget. Brolin mostohaanyja ugyanis nem más, mint Barbra Streisand, aki énekesnői és színésznői karrierje mellett leginkább Bush ellen táplált heves ellenszenvéről ismert.

2008.03.17 06:20ma.hu

Olyannyira, hogy az elnökválasztási kampányban fontos szerepet is vállalt a demokrata párt színeiben.

Streisand, aki Josh szintén színész édesapja, James Brolin felesége, szó szerint könyörgött mostohafiának, hogy mondja le a szerepet, mivel retteg attól, hogy a film valamilyen módon pozitív fényben állítja be az elnököt. Brolin azonban a való életben is pont olyan makacs, mint az általa megformált karakter a többszörös Oscar-díjas Nem vénnek való vidékben, és úgy tűnik, hogy a tény, hogy Robert Rodriguez és a Coen testvérek után Oliver Stone-nal forgathat, fontosabb mindenféle politikai szimpátiánál vagy családi harmóniánál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.