Kínok a Coen-film forgatásán...

Nehéz volt a halottaknak a Nem vénnek való vidéken

A Coen testvérek sokszoros Oscar-jelölt kalandfilmje, a Nem vénnek való vidék időnként komoly megpróbáltatásokat jelentett a szereplők számára - A "halottakat" játszó statiszták például órákat feküdtek a tűző napon, kitéve mindenféle támadásnak...

2008.02.10 14:04UIP

A Coen testvérek furcsa hangvételű, mégis sokszoros Oscar-jelölt kalandfilmje, a Nem vénnek való vidék időnként komoly megpróbáltatásokat jelentett a szereplők számára.

A „halottakat” játszó statiszták például órákat feküdtek a tűző új-mexikói napon, kitéve mindenféle dühös bogarak támadásainak, de az egyik főszereplő, Josh Brolin különösen nehéz feladatot kapott egy fontos jelenetben, amikor az általa alakított Llewelyn Moss vadászt egy vad kutya a folyóba kergeti.

Csakhogy amit Brolin – akit maga Quentin Tarantino ajánlott be a kezdetben vonakodó rendezőpárosnak - nem tudott, a kérdéses kutya egy igazi harci kutya volt, és valóban megkergette a színészt, aki szemmel látható beleéléssel menti a bőrét.

Úgy tűnik, a Coen testvérek, Joel és Ethan némi pénzt spóroltak egy idomított véreb vásárlása helyett, illetve erősen hisznek szereplőik valódi motiválásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.