Barátok közt: Kibékül végre Zsófi és Zsolt?

"Rómából terhesen jönnek haza a nők"

Bár nem tartja magát ezoterikus alkatnak, Kiss Ramóna szerint határozottan "bizseregnek" Róma falai, nem lehet kivonni magunkat a hatása alól. Meglepetés a Barátok köztben?

2010.11.30 14:29ma.hu / Napi Ász

Ahhoz képest, hogy heteken keresztül húzták a Barátok közt csalfa feleségének és megbocsátani képtelen férjének hadakozását, váratlanul felgyorsultak az események, és bár Bartha Zsolt mindenki előtt vehemensen tagadta, most végre rádöbbent, hogy szüksége van Zsófira.

A történet szerint Zsófi - miután bevallotta félrelépését - eredménytelenül próbált megbocsátást nyerni férjétől, így a múlt fájdalmas emlékei elől Olaszországba menekül, ahol gyermekéveit is töltötte.

Jelenet a sorozatból: a nagy egymásra találás Rómában (Kép: RTL Klub)


Az elutazása azonban akkora sokk volt az érzelmeit maga előtt is tagadó Zsolt számára, hogy félretette büszkeségét és úgy döntött, Rómáig képes elmenni, hogy visszaszerezze élete nagy szerelmét.

A Barátok közt hétfő esti része tehát azzal ért véget, hogy a szerelmespárok között búsan sétálgató Zsófi váratlanul annak a férfinak a karjában találja magát, aki elől több száz kilométert menekült.

A szerepet játszó Kiss Ramóna a Napi Ásznak a kulisszatitkok közül elárulta, hogy „Zsófival” ellentétben - aki már többször járt az Örök Városban - életében most először látta Rómát. A város azonban rabul ejtette, annak ellenére, hogy összesen négy napot töltött kinn a stáb, de ebből két nap jutott a városnézésre.

Ramóna elmondta, hogy nem kifejezetten ezoterikus alkat, de el kell ismernie, hogy Rómában „van valami bizsergető” a falak közt.

Ha ide egy szerelmespár érkezik, házasként, jegyespárként, vagy netán egy gyermekkel a pocakban térnek haza” - vallott a benyomásairól a Napi Ásznak.

Négylábú baráttal lett gazdagabb Kiss Ramóna

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.