Megkérték a Barátok Közt-sztár kezét

Norbert: Biztos, hogy a nejemet Kiss Ramónának fogják hívni

A Barátok közt Zsófijának már megkérték a kezét - Kiss Ramóna kedvese, a focista Tóth Norbert elárulta: tudja, hogy a színésznő lesz a felesége.

2010.07.19 08:55ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Jelenleg a Pápa csapatához igazolt Tóth Norbert focista, Kiss Ramóna párja. Ez azonban nem akadályozza meg a fiatalokat a közös jövő tervezgetésében. Rami és Norbert már túl vannak egy hosszabb időszakon, amelyet távkapcsolatban töltöttek - úgy érzik, ez csak megerősítette szerelmüket, rájöttek, mennyire hiányoznak egymásnak.

Mint Norbert elmondta: öt éve vannak együtt, ebből kettőt egymástól több száz kilométerre töltöttek. Tudják, hogy összetartoznak, és egyre gyakrabban kerül szóba köztük a házasság: ő már meg is kérte Ramóna kezét. Lesz esküvő, de megvárják, hogy kicsit nyugodtabb legyen az életük - abban ő biztos, hogy a feleségét Kiss Ramónának fogják hívni - mondta el a focista Vasárnap Reggelnek.

Kiss Ramóna, aki évek óta alakítja Zsófit a Barátok közt sorozatban, nemrég elárulta: néha nehéz különválnia karakterétől, különösen, ha érzelmi szempontból is mélyen átéli a jeleneteket.

Megviselte például, amikor Zsófit megtámadták, de az is, hogy karaktere megcsalta a párját, Barta Zsoltot, akihez még feleségül is ment a történetben.

Ramóna persze elkerülhetetlennek tartja, hogy a játék közben ne jöjjön felszínre valódi véleménye a dolgokról, de az érzést a játékba is bele kell vinnie. Szerencsére azonban nem kell személyes tapasztalatokat alapul vennie, mert nincsenek neki ilyenek...

A Barátok közt sztárja azt is szerencsének tartja, hogy egy ötéves kapcsolaton, melyben a szerelmesek megbíznak egymásban, nem fognak a rosszindulatú pletykák.

A tél végén ugyanis egy buli után, ahol Ramóna kollégájával, a Jóban Rosszban sztárjával, Baronits Gáborral táncolt, elterjedt a híresztelés, hogy a két színész közt több van a barátságnál. A pletykán még Gábor ismert édesanyja, Ungár Anikó is felhördült...

Kiss Ramóna nem vetkőzik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.