Hidegben másként kell ápolnunk arcunkat

Ne hagyja, hogy a tél elrabolja szexi külsejét!

Az évszakokkal együtt jó ötlet, ha szépségápolási szokásainkat is megváltoztatjuk. Ne engedje, hogy a tél elrabolja szexi megjelenését!

2010.11.26 18:00topshop.hu

Legyen a hidegben is csábító, szerezze vissza a vonzerejét 5 téli szépség tippünk segítségével.

1. Kiszáradnak az ajkai?

Házilag olyan hatékony és olcsó akakírt készíthet, amivel a boltban kapható ajakápolók nem versenyezhetnek. Keverjen össze 1 rész mézet 3 rész cukorral és vigye fel az ajkára.

2. Krémek, hidratálók

Télen a bőrnek sokkal több hidratációra van szüksége, ezért nyugodtan használhat egy kicsit zsírosabb hidratáló krémet is.

3. Mondjon igent az UV szűrős termékekre!

Az UV sugarak ugyanolyan károsak a bőrre télen is, mint nyáron, éppen ezért érdemes olyan kozmetikumokat választani télire is, amelyek védik bőrünket az ártalmas sugarak ellen. Főként az arckrémnél ügyeljünk erre a tulajdonságra.

4. Biztos benne, hogy a testápolója minden bőrproblémájára megoldás?


Télen a bőr lassan kipirosodik, kiszárad és viszket. Válasszon olyan testápolót, amit pontosan ezekre a problémákra javasolnak!

5. A széltől is óvja...

A hideg szél gyakran sírásra késztet minket, akaratunkon kívül... Használjon vízálló festéket, így tartóssá teheti a sminkjét, és biztos lehet benne, hogy nem maszatolódik el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.