Szőke és kék szemű a győztes szépség

"Nem elég indiai" a lány, aki megnyerte a szépségversenyt

Egy szőke kék szemű wellingtoni indiai lány nagy felbolydulást keltett a szépségversenyek világában azzal, hogy megnyerte a Miss India Új-Zéland nevű versenyt - ezek után gyanúsították meg ugyanis, hogy nem elég indiai.

2010.10.16 09:10medipress.hu - Fotó: indiannewslink.co.nz

A New Zealand Herald jelentései szerint a 21 éves Jacinta Lalt kifütyülték a versenyen és azóta is folyamatosan zaklatják azok az indiaiak, akik szerint méltatlanul nyerte meg a versenyt.

Ms. Lal, új-zélandi és indiai szülők gyermekeként áprilisban nyerte meg a Miss India NZ elnevezésű versenyt.

Jacinta Lal középen, udvarhölgyeivel

"Kezdettől fogva kaptunk észrevételeket, amelyekben kifogásolták Ms. Lal részvételét a szépségversenyen." - nyilatkozta Dharmesh Parikh, a verseny szervezője.

"Az emberek szerint nem nézek ki eléggé indiainak ahhoz, hogy megnyerhessek egy ilyen versenyt - nyilatkozta Ms. Lal - Szerencsére voltak olyan indiaiak is, akik végig támogattak és mellettem voltak."

"Nem kéne, hogy az emberek másokat a hajszínük vagy bármi más alapján ítéljenek meg. Ms. Lal indiai. Indiai szülők leszármazottja, így részt vehet a versenyen" -
nyilatkozta az Auckland Indiai Szervezet vezetője, Harshad Patel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.