Vége a tűsarkúk okozta szenvedésnek?

Balerina-automaták segítik a hazabotorkáló nőket!

Úgy tűnik, hogy véget ér az éjszakai mulatozást beárnyékoló gyilkos tűsarkú cipők időszaka, ugyanis ezentúl balerinacipő-automaták segítenek a hazafelé botorkáló hölgyeken.

2010.10.15 12:29MTI

Egy német diáklány, Isabella Fendt találta ki a lapos talpú, eldobható balerinacipőket kínáló automata ötletét.

A fiatal lány ugyanis már maga is számtalanszor megtapasztalta, hogy egy átmulatott éjszaka után milyen nehéz hazabotorkálni a kényelmetlen tűsarkúkban.

A "lábon fekvő" megoldást kínáló automatákat már fel is szerelték négy szórakozóhelyre a Németország déli részében fekvő München városában.

Egy pár eldobható cipő 7 euróba (1900 forint) kerül, és egy kistáska is jár hozzá, amelyben a gyilkos tűsarkút is haza lehet szállítani.

Mitől kapnak sikítófrászt a sztárok?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.