Az élvezetek maximalizálása

Design a kávézás rituáléjának kiteljesítéséért (x)

A Ritual Kollekció megtervezésével Andrée Putnam és lánya, Olivia Putman megmutatta, hogy minden részlet számít a Nespresso nyújtotta élvezetek maximalizálásában.

2010.10.15 08:00Soós Anita

A csésze átmérőjének, peremének és anyagának kifinomult formavilága mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kávézás élménye tökéletes legyen.

A különleges kiegészítők látványosan kiemelik a Grand Cru egyéniségét.

Minden olyan részletre odafigyeltek a Nespresso Ritual Kollekciójának tervezésekor, amely hozzájárul a kávézás rituáléjának kiteljesedéséhez vagy a kávé élvezete szempontjából kulcsfontosságú lehet.

A csésze átmérőjét és magasságát gondosan választották meg, hogy az aromák tökéletesen kibontakozhassanak.

Lekerekítették a csésze peremét, hogy a kávét „megkoronázó” tejhab alakja még szebb lehessen. A csésze alja pedig homorú lett, hogy még könnyebb legyen a csészébe önteni a kávét.

A csészealjat könnyű porcelánból készítették, hogy a kávé hőmérséklete ideális maradjon (65-70 Cº), valamint arra is ügyeltek, hogy a csészealjon elég hely legyen a kiskanál és a cukor elhelyezésére.

Az eredmény mind az öt érzékünk számára magával ragadó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.