Memoárt ad ki Shania Twain

Őszinte elszámolás lesz a countrysztár vallomása

Shania Twain ötszörös Grammy-díjas country énekes jövőre megjelenő memoárjában vall pályafutása és személyes élete küzdelmeiről.

Shania Twain: a szendeszűztől a dögig képgaléria

2010.09.24 13:29MTI

A kanadai country sztár és dalszerző felfedi, hogy milyen nehézségek árán tudott betörni a férfiak uralta műfajba, és azt is elmeséli, hogy szülei 1987-es tragikus autóbalesete után hogyan maradt magára és vállalta fel a három fiatalabb testvéréről való gondoskodást.

A 45 esztendős Shania Twain az életével való "őszinte elszámolásnak" nevezte a 2011 elejére ígért kötetet, amelyet - mint hangsúlyozta - saját megfogalmazásában ad közre.

Fotó: shaniatwain.com

Az énekesnő 2002 óta nem állt elő újabb albummal, de a televízióban feltűnt, többek között vendég zsűritag volt az American Idol tehetségkutató műsorban.

A memoárkötet az Atria Books kiadásában jelenik meg.

Shania Twain belenyúlt a tutiba

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.