Az énekesnőt meggyötörte a válás!

Shania Twain: Meg kell gyógyítanom az összetört szívemet!

Shania Twain először beszélt válásáról. Az énekesnő 14 év házasság után adta be a válópert, mert a férje Robert Lange szeretőt tartott, ráadásul nem akár kit, a nő az énekesnő barátja volt.

2008.06.06 17:00ma.hu

A 42 éves énekesnő saját weboldalán üzent aggódó rajongóinak.
 
- Nagyon kemény időszakon megyek keresztül. A leveleitek, azok a szavak, amelyeket írtok erőt adnak nekem. Gyakran próbálok mosolyogni, de legbelül mély fájdalmat érzek – írta Twain, akinek házasságából egy hat éves kisfia van. Az énekesnő fájdalmát tetézi, hogy férje Shania egyik barátnőjével Marie-Anne Thiébauddal folytatott viszonyt. 

- A zenémet használom terápiának. A zene az örök szerelmem és szenvedélyem. Most teljesen új útra lépek, már várom, hogy megoszthassam veletek. Nekem meg kell gyógyítanom az összetört szívemet, visszatérek erősebben, mint valaha – szólt rajongóihoz az énekesnő

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.