Képek: Mel Gibson prostikkal csalta szerelmét?

Utcanőket küldtek barátai, hogy szakítson a nőjével

Újabb botrányos részlet derült ki a családon belüli erőszakkal vádolt Mel Gibsonról: állítólag barátainak "köszönhetően" prostikat fogadott lakásában.

Képekben a sármos színész, Mel Gibson képgaléria

2010.09.10 19:29ma.hu

Az 54 éves Mel Gibsonnak mostanában meggyűlik a baja volt barátnőjével, aki néhány hónapja azzal vádolta meg a színészt, hogy megverte őt, miközben 8 hónapos közös kislányukat tartotta a kezében.

Oksana Grigorieva ennek igazolására még egy hangfelvételt is bemutatott a rendőrségnek, amelyen egy férfi – Mel Gibson, vagy egy hozzá nagyon hasonlító hangú illető – azt mondja, megérdemelte a nő a verést, amit kapott. Közben azonban a rendőrség a nő ellen is eljárást indított, véleményük szerint ugyanis a hangfelvételekkel Oksana zsarolta volt szerelmét.

Az ügyben most Oksana apja is megszólalt, aki azt állítja, hogy Mel Gibson rendszeresen megcsalta párját, ráadásul hivatásos örömlányokkal, akiket Gibson barátai küldtek a színészhez. Nem véletlenül: a barátok az első perctől kezdve nem nézték jó szemmel a kapcsolatot, és épp azért küldtek prostikat, hogy így segítsenek szétszakítani a párocskát.

A 66 éves „após” azt is elmondta, hogy Mel Gibson nyíltan féltékeny volt Oksana 12 éves fiára (akinek Timothy Dalton az apja), ezért nemcsak szerelmét ütötte meg, de előfordult, hogy Sándorra is kezet emelt.

A színész védelmére kelt korábbi felesége, aki azt állítja, Mel sosem lenne képes bántani egy nőt, őt sem bántotta sem házasságuk alatt, sem azt követően, kapcsolatuk mindvégig erőszakmentes volt.

Mel Gibson börtönfilmet forgat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.