Undorító szitkokat szórt Oksanára!

Képek - "Tüzes disznó!": Mel Gibson lekurvázta kisbabája anyját!

A népszerű színész csúnyán elküldte melegebb tájakra a nőt, akit egy éve még imádott, és elvált miatta a feleségétől.

Mel Gibson és Oksana Grigorieva kapcsolata képekben! képgaléria

2010.07.05 17:30ma.hu

Megdöbbentő szitkokat szórt volt kedvese, Oksana Grigorieva fejére a színész és rendező Mel Gibson!

A sztár egy évvel ezelőtt még odavolt az ukrán származású énekesnőért, aki hónapokkal ezelőtt egy gyermekkel is megajándékozta.

Oksana a csecsemő Luciával

Oksanának és Mel-nek kislánya született, a kis Lucia Anne, akinek felügyeleti jogáért állítólag Gibson nagy erőkkel küzd a bíróságon.

Mel-nek ő a nyolcadik gyermeke, korábbi hét csemetéje a feleségétől, Robyn Gibson-tól született. A házasság végére éppen a Grigorievával való kapcsolat tett pontot.

A színész mindenesetre nagyon kiábrándulhatott a kedveséből, akivel áprilisban szakítottak.

A Radar Online portál birtokába jutott információk szerint nemcsak lekurvázta Oksanát, hanem azt is hozzáfűzte, úgy öltözik, mint egy "tüzes disznó", és csakis ő tehet majd arról, ha megerőszakolja egy csapat "nigger".

A Radar Online állítólag éppen Oksanától szerezte meg a titokban készült felvételt, melyen Gibson magából kikelve szitkozódik és rasszista megjegyzéseket tesz.

Az ukrajnai énekesnő az anyagot a gyermekelhelyezésről szóló perben is eséllyel felhasználhatja...

Mel Gibson és Oksana csatája a bíróságon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.