Egy Briganty ugrik be a First Lady helyett

Kivágatja legújabb filmjéből Carla Bruni jeleneteit Woody Allen

Kivágatja a Carla Brunival, a francia first ladyvel forgatott jeleneteket legújabb, Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) című romantikus vígjátékából Woody Allen - állítja a Bakchich nevű online lap.

2010.09.08 08:46MTI

A kedden nyilvánosságra hozott információk szerint az említett jeleneteket már újra is forgatták egy másik színésznővel, Lea Seydoux-val.

A César-díjas francia színésznő Quentin Tarantino Becstelen brigantik című filmjében is feltűnt.

Woody Allen állítólag a jelenetek újraforgatásával várt addig, amíg Carla Bruni és férje, Nicolas Sarkozy elutazik dél-franciaországi nyaralására. A film produkciós cége sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a hírt, amely nagy visszhangot keltett a francia sajtóban.

A Voici című bulvárlap keddi számában egyenesen "nemzetközi szégyennek" nevezte az esetet.

"Talán bizonyos incidensek hatására döntött így Woody Allen" - írta a lap.

A Corriera della Sera című lapnak augusztusban adott interjújában a filmrendező még dicsérte Bruni alakítását, aki szerinte nagyon "professzionálisan" végezte feladatát. "Olyan jól játszotta a figurát, hogy minden egyes felvett képet megmutatunk a filmben. Semmit sem vágunk ki" - fejtette ki akkor Woody Allen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.