You Will Meet a Tall Dark Stranger

Woody Allen "megfenyegette" a párizsiakat

Woody Allen a párizsi filmfesztivál csütörtöki megnyitóján "súlyos következményekkel" fenyegette meg a párizsi közönséget, ha nem fogják szeretni legújabb produkcióját.

2010.07.02 12:04MTI

"Ha utálják ezt a filmet, csinálok egy újat. És ha mindkettőt utálják, megölöm magam" - viccelődött az erős akcentussal franciául megszólaló filmes You Will Meet A Tall Dark Stranger című munkája vetítése előtt.

Majd a Naomi Watts, Josh Brolin és Antonio Banderas szereplésével készült romantikus vígjátékot tréfásan mesterműnek (chef d'oeuvre) titulálta.

Allen, aki az utóbbi években Európában forgatja filmjeit, nyáron a francia fővárosban fog bele Midnight in Paris című produkciójába, amelyben a francia first lady, Carla Bruni-Sarkozy is szerepel majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.