A keleti kultúrát egy gyerekkel honosítják meg

Színesedik a Smith család - kínai kisgyereket fogadnak örökbe

Manapság az örökbefogadás nemcsak azoknál gyakori, akiknek párkapcsolati, vagy egészségügyi problémáik miatt nem lehet gyereke.

2008.03.06 19:21netbulvar.hu

A hollywoodi címlapsztárok szinte már divatot csináltak az adoptálásból. Nemrég Will Smith és Jada Pinkett jutott arra a döntésre, hogy a családbővítést nem a természet kínálta módon viszik véghez. A színészpáros egészen Kínáig megy majd a jövevényért.

Kovácsék szóvivője jelentette be a nagy hírt, de egy darabig még várniuk kell a paparazzóknak, hogy lencsevégre kaphassák a gyereket. Ugyanis az adoptálási procedúra Kínában nem túl gyors, így jó pár hónapig eltart majd a dolog. És még a tökéletes gyerkőcre sem találtak rá.

Jelöltek pedig vannak szép számmal, hisz a Nagy Birodalomban nagyon sokan élnek árvaházakban. A külföldi utódok importálása nem újdonság a celebek körében.

Meg Ryan 2006-ban vette magához Daisy True-t, Madonnának hála David Banda vezetékneve cserélődött Ritchie-re nagy nehezen. Angelina Jolie pedig már Kambodzsától kezdve, Vietnámon át, Etiópiáig minden országot bejárt új utód reményében. Eddig három alkalommal járt szerencsével.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.