Játszana velük?

A stílus és az extrém frizurák is egyeznek - íme a sztárok babamásai!

Nemcsak a legnépszerűbb énekesnők, de már a legmenőbb filmek szereplői is fellelhetők baba formában - Lady Gaga ugyanúgy kézbe vehető, mint Robert Pattinson vagy Christina Hendricks. Még a haj- és ruhaviselet is egyezik.

A stílus és a haj is egyforma: sztárok és babamásaik képgaléria

2010.08.11 13:29ma.hu - Fotó: Sky Showbiz

Az arc nem mindenhol tökéletes, de a stílus, az öltözet, a hajformák igen!

Megalkották játékbaba formájában az Alkonyat-széria szereplőit, így akinek megvan Edward, azaz Robert Pattinson, Bella, vagyis Kristen Stewart és a hozzájuk tartozó vámpír- vagy farkas hősök gárdája, akár el is játszhatja a történetet.

Heidi Klum a saját mását nézegeti

A Mad Men sztárja, Christina Hendricks ugyancsak létezik babaként, ahogy Lady Gaga többféle változatban, ahogyan Tyra Banks, Anastacia, vagy Kate Hudson is.

A Nicole Richie-baba, ahogyan ő maga is, szupervékony, de kapható Pamela Anderson Baywatch-hősként, és Heidi Klum is, mint a kifutók csillogó topmodellje.

Elkészült Cher babamása, ez is többféle ruhában és stílusban létezik. Sőt, hogy a legkülönlegesebb igényűek se maradjanak hoppon, a csinos énekesnő nemcsak extrém fellépő ruháiban, de indián formában is kapható.

Divat: fűzd be magad!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.