Fürdőruhák moletteknek!

70 kiló fölött, érett nőként is magabiztos lehetsz!

Kétrészest vagy fürdőruhát szeretnél? Sportos vagy elegáns stílusú modellre vágysz? Idén széles a kínálat, így minden nap- és vízimádó hölgy találhat olyan fürdőruhát, amely előnyös idomait hangsúlyozza, és leplezi alakja esetleges hibáit.

2010.08.11 09:00ma.hu

Egy teltkarcsú hölgynek örök kérdés: mit viseljen a vízben és a vízparton? Segítünk fürdőruhát választani, hogy 70 kiló fölött, érett nőként is magabiztos lehess!

Vásárlás előtt érdemes megismerkedned a friss trenddel, hogy a divatos minták és szabásvonalak közül a számodra legelőnyösebbet választhasd. Hiszen egyes fazonok és motívumok rafináltan alakítják formádat. Mivel a fürdőruha-tervezők idén rendhagyó fazonú modellekkel is előrukkoltak, még nagyobb a kínálat, s talán nehezebb a választás.

A kora hatvanas éveket idézik a többet takaró kétrészesek, amik ma is nagyon divatosak. E modellek szélesebbre szabott melltartóból és általában köldökig érő vagy néhány centivel derék alatt végződő bugyiból állnak.

A melltartó lehet előformázott, kosaras, merevítő pántos vagy nagyobb, mellvarrásos, háromszög alakú, gyakori a vállpántos és a nyaknál záródó fazon is.

Mindezek jó tartást biztosítanak a telt kebleknek is. E fürdőruhák jól állnak a moletteknek, de azoknak a nőknek is, akiknek már nem annyira feszes a bőrük, esetleg műtéti heget szeretnének elfedni a hasukon.

A sortszerű fürdőruhaalsó kitűnő azok számára, akik szeretnék kisebbnek láttatni a hátsó felüket, illetve takarni kívánják a narancsbőrös részeket. A sportos stílust kedvelők, valamint azok, akiknek némi súlytöbbletük van, gyakran szívesebben viselnek egyrészes fürdőruhát.

Idén a klasszikus fazonú úszódresszek mellett sok cég kínál elegáns, nőies megjelenést nyújtó fürdődresszeket. Ezeket rendszerint hangsúlyos, mély dekoltázzsal tervezik, ezáltal a keblekre terelődik a figyelem, és nem feltűnőek a has- vagy csípőtájék esetleges pluszkilói.

A V nyakkivágás rendkívül előnyös moletteknek, mivel optikailag nyújtja az alakot. A hosszanti vagy átlós irányban csíkozott dresszek szintén vékonyítanak.

A színválaszték is óriási manapság, a fekete és fehér külön-külön és együtt továbbra is divat, akárcsak a fémes hatású aranyló, ezüstös vagy bronzos árnyalat. A minták közül most a különféle geometrikusak és a növényi formákat ábrázolók, például a plasztikus hatású virágminták kedveltek.

Az állatbőrök mintázatát utánzó motívumok szintén divatosak, gyakran feketével vagy arannyal kombinálva jelennek meg.

A tengerész stílusú, kék-fehér-piros színtársítású, csíkos modellek ugyancsak szerepelnek a trendben. Az alapanyagok közt minden évben találkozhatunk újdonságokkal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.