A lapos kényelmes - de szép is?

Melyik a jobb? Papucsban slattyogás vagy sarkon egyensúlyozás a melegben?

Ha nem kell éppen valamilyen elegáns eseményen megjelenniük, a világsztárok is szívesebben viselnek kényelmes lábbelit. Persze nem mindenki.

Magas vagy alacsony? - Hogy mutat jól a sztárok lába? képgaléria

2010.07.14 13:30ma.hu

Whitney Port alacsonyban és magasban is jól érzi magát - a fűzős magassarkú ugyanakkor nem biztos, hogy jó választás egy ilyen rövid, fodros ruhához - még nyúlánkabbá teszi a színésznő termetét.

Kristin Cavallari

Reese Witherspoon-nak kétségtelenül a magas sarok áll jobban, kihangsúlyozza a csinos "Dr. Szöszi" alakját.

Amanda Seyfried kifejezetten nőies lesz a tűsarkaktól, noha éppen kislányos bája miatt szeretjük. Elle Macpherson szépségéhez mindkét stílus jól áll, és Christina Aguilera is jól mutat sportos, de elegáns lábbelijével is.

Audrina Patridge-et kissé tömzsivé tesz a lapos sarok, Avril Lavigne pedig kifejezetten iskolás lányos lesz a nyári papucsban. Szinte összehasonlítani sem lehet a vörös szőnyegen látható megjelenésével..

Camila Alves, Matthew McConaughey párja szintén azon szerencsések közé tartozik, aki a papucsban ugyanolyan jól mutat, mint szexi magas cipőben vagy csizmában.

Halle Berry ugyanakkor szandálban mutatósabb, mint magas sarkakon. Heidi Klum formás lábát kihangsúlyozza a tűsarkú, de nyilván hétköznap szívesebben futkos négy gyermeke után papucsban...

Visszatér a kockaorrú cipő a divatba?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.