Temperamentum, bölcsesség, alkohol

Szexre vagy párkapcsolatra éhezel?

A legelső kapcsolatépítés a két fél temperamentumán, bölcsességén, illetve az adott szituációhoz kapcsolható alkoholmennyiségen múlik.

2010.07.13 08:17napidoktor.hu

A legtöbb férfiakkal foglalkozó nő vágya, hogy megtanuljon rajtuk kiigazodni. Aztán, amikor századjára törik bele a bicskája a próbálkozásba, feladja és leszbikus lesz.

Legalábbis ezt állítja magáról..

Kölcsönösen játsszanak egymással a férfiak és a nők – ezt már óvodában megtanulhattuk, amikor kislányként választás elé állítottak minket az ovis társaink. Abban az időben -, amikor az életünk még egyszerűnek tűnt, – sem tudtuk eldönteni, hogy udvarolnak nekünk, vagy csak el akarnak csábítani, hogy a polcra tegyenek a többi trófea mellé. 15 évvel később sem lettünk okosabbak.

A gond csak az, hogy már házasságon törnénk a fejünket.Szexre vagy randevúra vágysz? A közvélemény úgy tartja, hogy nem ildomos odaadni magunkat egyetlen férfinek sem idő előtt. Az idő pedig a házasság is lehet. Ez a felfogás már kezd kimenni a divatból. Még egyes nőgyógyászok is butaságnak tartják.

Fiatalkorunk kapcsolatainak az átka a türelmetlenség. Erőszakosan ki akarjuk szedni a másik félből, hogy mit akar. Mondja, vagy hallgasson örökké. Ahelyett, hogy hagynánk, hogy körüludvaroljon bennünket. Egy kis szex, egy kis randi, egy kis éjszakázás, semmi idegeskedés. Lehetne ez is a siker titka.

Csakhogy Isten útjai is kifürkészhetetlenek, a kapcsolatainkban sincs jó meg rossz variáció, hiszen két emberen áll a vásár.

A cikk a napidoktor.hu-n folytatódik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.