Lupus-os a népszerű műsorvezető

Terri értékeli az életet, mióta tudja: súlyos beteg

Nagyon csinos és sikeres, mégis árny vetül életére - Terri Seymour bevallotta, kamaszkora óta szörnyű betegségben szenved, mely miatt hosszú ideig pokoli fájdalmak is gyötörték.

2010.07.02 06:30ma.hu

A britek egyik kedvence a szépséges barna műsorvezető, Terri Seymour - A televíziós korábban Simon Cowell kedveseként is szerepelt a médiában.

Terri Simon Cowell kedveseként

Évek óta súlyos beteg, ám erről nem beszélt a nyilvánosság előtt - eddig. Terri most elárulta: még tinédzser volt, amikor kiderült, hogy lupus-os.

A betegség akár halállal is járhat: az immunrendszer megtámadja a szervezet egészséges sejtjeit és szöveteit.

Territ ledöntötte a lábáról a kór, rettenetes fájdalmak kínozták, és számtalan gyógyszert szedett - mindez megtanította igazán értékelnie az életét. Rádöbbent, hogy halandó, legyőzheti egy betegség...

Szerencsére több éve már, hogy sikerült javítani állapotán. Seymour mindenesetre úgy érzi, igazán tudja becsülni azt, amije van, és mindig vigyáz magára...

Majka súlyos beteg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.