Bajba került Vilmos

Pénz nélkül a brit trónörököst sem szolgálják ki!

Barátnőjétől volt kénytelen kölcsönkérni Vilmos brit trónörökös, aki egy árva penny nélkül tért be egy kisboltba vásárolni.

2010.06.27 17:05MTI

A Mail on Sunday beszámolója szerint a 28 éves herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a második a brit trónutódlási sorban - Észak-Wales egyik apró falujának vegyesboltjában tűnt fel teljesen váratlanul még a múlt héten, barátnője, Kate Middleton társaságában.

A pénztárhoz két mélyhűtött pepperonis pizzával, egy csomag fagyasztott krumplival, néhány adag salátával, egy üveg narancslével és két palack ásványvízzel érkeztek. Amikor azonban Vilmos ki akarta fizetni a 12,60 fontos (4200 forintos) számlát, rájött, hogy semmi készpénz nincs nála. A herceg nagymamája, II. Erzsébet királynő híres arról, hogy soha nincs nála pénz - az uralkodónak ugyanakkor nem is szokása beugrani sarki kisboltokba. Vilmos a kellemetlen helyzetben barátnőjéhez fordult, megkérve őt, hogy fizesse ki a bevásárlást - ám kiderült, hogy Kate-nél sincs egy vas sem. Nála volt azonban legalább hitelkártyája, amellyel végül sikerült kiegyenlíteni a számlát. Az eset után a fiatal trónörökös és barátnője egy Audival távozott - a kocsit Vilmos maga vezette -, két másik kísérő járművel a nyomukban.

Vilmos herceg a legpatinásabb brit tiszti akadémián, Sandhurstben végzett hadnagyi rangban, és a tervek szerint a királyi légierő (RAF) mentési-kutatási feladatokat ellátó helikopterpilótája lesz, amint befejeződik szakirányú kiképzése. A kiképzés Wales északnyugati részén zajlik, nem messze attól a falutól, amelynek kisboltját a pénztelen trónörökös most híressé tette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.