Carlát nem kényeztetik eleget?

Szex miatt várt Bruni-ra és Sarkozy-re több vezető politikus?

Nem részesül túl sok kényeztetésben odahaza a francia miniszterelnökné - legalábbis erről számolt be egy amerikai újságíró, aki Nicholas Sarkozy feleségének pikáns történeteit is megírta.

Bruni szereti a feltűnést: ilyen ruhában jelent meg képgaléria

2010.05.14 11:25ma.hu

A francia kormányfő túlságosan is sok kötelezettségnek kell hogy eleget tegyen, de ez normális egy miniszterelnök esetében - Nicholas Sarkozy azonban a jelek szerint a párját, Carla Brunit hanyagolja el eközben.

Egy amerikai zsurnaliszta, Jonathan Alter könyvet ír az elnöki párról, melyben nem rejti véka alá véleményét, hogy bizony az énekesnőből és modellből lett First Lady kevesli a törődést otthon.

Pikáns részletektől sem kíméli meg az olvasót Alter a kötetben, aki azt állítja: Carla és Nicholas Sarkozy mára kissé elhidegült egymástól a kevés kényeztetés okán.

Nagy változások mentek végbe a korábbi helyzethez képest, hiszen szerelmük kezdetén még arra is képesek voltak, hogy elbújjanak szeretkezni, miközben vezető politikusok vártak rájuk.

Nemrég felröppent a pletyka is, miszerint Benjamin Biolay énekes és Carla Bruni között a közös munka során románc szövődött. A volt topmodell legutóbbi, harmadik lemezét az ő közreműködésével készítette.

A viszonyt mindkét fél cáfolta, ám ha igaz az elnöki pár elhidegülése, akár vigasztalódhatott is a korabeli nekessel a csinos elnökfeleség.

Igyekezett csitítani a hullámokat Bruni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.