Az évtized popeseménye volt

Utolsó könnycseppek a Spice Girls-ért

A Spice Girls valóságos könnytengerré változtatta utolsó koncertjének helyszínét. Az évtized egyik legnagyobb popzenei eseménye lett a Spice Girls újraegyesülése és világkörüli turnéja.

2008.02.28 18:58netbulvar.hu

A Girl Power hirdetői a héten lezavarták negyvenhét állomásos koncertsorozatuk utolsó fejezetét. A kanadai rajongók részesülhettek abban a megtiszteltetésben, hogy a búcsú pillanataiban a színpad előtt állhattak. 

A lányok egy szívhez szóló közleményt olvastak fel, amiben elmondták, hogy egyik szemük sír, a másik nevet ebben a pillanatban. Nagyon fárasztó volt a világjárás, de rengeteg energiát kaptak a lelkes fanoktól, nélkülük egyáltalán nem lett volna ilyen szórakoztató a show. Végezetül pedig néhány sort elénekeltek a Goodbye című slágerükből.

 

A könnyes percek előtt Victoria középső fia, Romeo megint ellopta a dicsőséget a csapattól, hisz ismét bemutatta break tánc tudományát. Amikor a Beckham gyerek a fején pörgött a színpadon, majd felrobbant az aréna a rajongók őrjöngésétől.

 

Az osztatlan siker ellenére a Spice-okon azért meglátszott, hogy már nem tinédzserek. Mind az öt tag összeszedett legalább egy kisebb-nagyobb sérülést a táncok közben. Posh egyszer még orra is esett az egyik dal közben.

 

A nagyszabású tízéves jubileumi körút eredetileg hatvan estés lett volna, ám ezt nemrégiben lecsökkentették negyvenhétre. Családi okokra hivatkozva az ausztrál, kínai és afrikai rajongók kedvenceik iránti vágya kielégítetlen maradt. 

A jól értesültek két lehetséges elmélettel álltak elő a kurtításról. Az egyik elmélet szerint Geri és Victoria összeveszett, az utóbbi folyamatos megjegyzései miatt. A másik teória azonban hihetőbb, mivel az egy újabb Beckham gyerkőcöt sejt a háttérben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.