A színfalak mögött ronda csipkelődés zajlik...

Durva - Ott rúgnak egymásba, ahol tudnak a Spice Girls-lányok!

A Spice Girls-nek sikerült karrierjük minden mozzanatát megismételniük - S bár az idő nem változtat semmin, a sok külön töltött év sem tudta elfeledtetni a Spice Girls tagjaival sérelmeiket.

2008.02.11 06:33netbulvar.hu

Az idő nem változtat semmin, a sok külön töltött év sem tudta elfeledtetni a Spice Girls tagjaival sérelmeiket. Ezért a nagy visszatérés elég rövidre sikeredett, a világkörüli turnéjukat is abbahagyták a felénél. Az egyik bennfentes szerint a csajok nem tudták egy idő után megjátszani a barátságot.

A turné okozta stressz és feszültség miatt mindenki a párjánál keresett vigaszt. Kivéve Geri-t, akit otthon egyedül a kislánya várt. Ezért Victoria folyton gonosz poénokkal ugratta. Mindig arról áradozott, hogy mennyire tökéletes családja van, valamint David istenítése sem maradhatott ki soha.

Ms. Halliwell-nek egy idő után elege lett abból, hogy Vic lenézi, amiért nincs mellette férfi. A többiek néha már azt hitték az öltözőben, hogy összeverekszenek. A színpadra nem vitték magukkal a problémáikat, de amint kiléptek a nézők látóteréből, ott folytatták, ahol abbahagyták. Ennek tudatában már világosabb, hogy mi volt az a sok sérülés, ami Beckhamnét díszítette.

A Fűszeres Lányok múlt héten jelentették be a turné megkurtítását egy videóüzenetben. Ebben bocsánatot kérnek mindenkitől, aki így lemarad a show-ról, de a családjaiknak szükségük van rájuk. A gyerekeknek vissza kell menniük lassan az iskolába, és a férjeik is hiányolják őket. Az újbóli feloszlás nem haragból történt, csupán képtelenek összeegyeztetni a munkát az otthoni dolgokkal.

A felvétel kamufaktora elég magas, hisz famíliástól koncerteztek mindvégig, és a gyerkőcök már a turné kezdetekor se erőltették a tanulmányokat. Sőt, még nem is kellett messzire utazni, mindegyik állomás Anglia vagy Amerika területén volt, és mindkét országban van lakása a tagoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.