Elégedett a büntetéssel a színész

Megdöbbentő: Michael Douglas szerint fia börtöne életmentő!

Életmentőnek nevezte a fiára kábítószervádak miatt kirótt ötéves börtönbüntetést Michael Douglas, aki az április 20-i ítélethirdetés óta először szólalt meg.

Apja és fia: Michael Douglas és Cameron képgaléria

2010.05.04 17:30MTI

A büntetés életmentő lehet, az ötéves időtartam megfelelő - mondta mindezt az NBC csatornának.

Az Oscar-díjas színész reményei szerint fiának, a 31 éves Cameron Douglas-nek büntetése alatt lesz ideje megszabadulni kábítószer-függőségétől, amely 13 éves kora óta üldözi.

Cameron és Michael Douglas

"Meghalt volna, vagy végeztek volna vele. A fiam kereskedett a kábítószerrel, egy időben még végezni is akart magával" - mondta Michael Douglas.

Cameron Douglas-re ötéves letöltendő börtönbüntetést szabott ki a bíróság, amiért metamfetaminnal kereskedett egy felkapott manhattani szállodában.

"Időbe telik, mire újjáépíti magát" - mondta fiáról a színész, aki hozzátette: az ítélethozatalig börtönben eltöltött idő nagyon nehéz volt a család számára. "Minden hibája és betegsége ellenére Cameron nagyszerű fiatalember. Nem állnék mellette, ha nem így érezném" - fogalmazott Michael Douglas.

A 65 éves híresség elismerte, hogy legnagyobb részt ő a felelős fia problémáiért. Távoli apaként írta le magát, olyannak, aki nem töltött elég időt gyerekével, mert karrierje fontosabb volt.

Arra a kérdésre, hogy milyen tanáccsal szolgálna a kábítószerügyletekbe keveredő gyerekek szüleinek, Douglas azt válaszolta:

"Korán fülön kell csípni őket. A lehetőségek már korlátozottak, ha a gyerekek már elmúltak 18 évesek".

Michael Douglas-nek már nem a szex a mindene

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.