Hogyan hódítsa meg a foglalt nőt?

A párkapcsolatban élő nők is szeretik a csábítást - 2. rész

Régi történet. Szombat esti közös szórakozás a barátokkal, kiöltözve, frissen borotválva, miközben nem épp udvarias módon állandóan a környezetet fürkészi, ahelyett, hogy a barátaival foglalkozna, mert épp azt a különleges lányt keresi, akivel legszívesebben az egész estét eltöltené, ... sőt, az egész éjszakát, ha lehet.

2010.04.28 07:26Ildikó

Hirtelen megpillantja, és máris tudja, hogy ő kell, itt és most. Beveti minden vonzerejét, megszólítja, meghívja egy italra. A beszélgetés könnyedén kialakul, ő is mosolyog, időnként megérinti … aztán ezt mondja: Igen, a párom … Ön természetesen a folytatást már nem hallja, csak a „pár” szó visszhangzik a füleiben.

Van barátja? Még nincs minden veszve.

Ha egy férfi egy érdekes, vonzó, és elbűvölő nővel találkozik, meg akarja szerezni, minden áron. A „barát” nem szükségszerűen jelent akadályt.

Egyetlen férfi sem tökéletes, miközben a nők a tökéletes férfit keresik. Ez azt jelenti, hogy a nők néha nem teljesen elégedettek a férfival az oldalukon. Azért maradnak a kapcsolatban, mert a facér életmód nem vonzza őket, és még nem találták meg az új párjukat.

Itt lép be Ön a történetbe: egy nő minden bizonnyal lecseréli a szeretőjét, ha tudomására hozza, hogy Ön a legjobb a piacon. Mielőtt egyáltalán belekezdene valaki más partnerének az elcsábításába, olvassa el a három alaptörvényt ebben a cikkben: Hogyan hódítsa meg a foglalt nőt? 1. rész

1. lépés: Váljanak barátokká

Minden a technikától függ – a közeledése elbűvölhet egy párkapcsolatban lévő nőt, de egy életre el is riaszthatja. A szándékainak tökéletesen ártalmatlannak és barátságosnak kell tűnniük.

A stratégia legfontosabb pontja, hogy a nő fogadja el önt mint barátot. Ezzel elnyerheti a bizalmát, és hamarosan többet is elmond majd a kapcsolatáról és a férjéről/barátjáról. Legyen a „barátnője”, és mindent meg fog tudni a gondjairól. De ha lelepleződik, már természetesen nem számíthat arra, hogy befolyásolni tudja.

2. lépés: Kérdés „Elégedett a barátjával?"

A titok, hogyan lehet egy nőt eltávolítani a barátjától, abban rejlik, hogy el kell érni, hogy gondolkodóba essen. Nem tévedés. El kell gondolkodnia azon, miért is van még mindig együtt azzal a férfival. Tegyen fel néhány kulcskérdést, de ne várjon rájuk azonnali választ.

- Miért nem jött vele most?
- Miért külön társaságban buliznak?
- Miért gondolja a barát, hogy már nem veszítheti el?
- Miért nem bánik vele tisztelettel?
- Egyáltalán, elégedett a barátjával?

A barát sem tökéletes

Senki sem tökéletes, a nő párja sem. Miért is ne használhatná ki ezt, és tűntethetné fel rossz színben riválisát? Hozzon szóba néhány klasszikus párkapcsolati témát, beszéljék meg, mi minden zavarhatja a feleket egy kapcsolatban. Hagyja, hogy a saját életéből hozzon fel példákat – legyen ő az, aki elmondja, mi zavarja a párkapcsolatában.

Két legyet egy csapásra

Bátorítsa, hogy beszéljen.

Ezzel két legyet üt egy csapásra:

- az az érzése lesz, hogy Ön jó hallgatóság - mintha a barátnője, vagy a pszichológusa lenne,
- mivel Ön nem fogalmaz meg kritikát, nem ábrándítja ki azzal, hogy miközben megnyerő akar lenni, másokat aláz meg,
- és a nő partnerének negatív tulajdonságai a beszélgetés alatt háromszoros súllyal jelennek meg.

3. lépés: Találkozgassanak

Ha eddig a pontig eljutott, már nagyon jó úton halad a célja felé. Az első baráti „nem randevú” ne legyen túl romantikus, vagy egyértelműen csábító célú. Hallgassa meg, mit mond, mire vágyik: előbb vagy utóbb ki fog derülni, mi az, ami a győztes lépéshez kell. Legyen nagyon figyelmes az olyan kijelentések esetében, mint

- Nagyon szeretem Al Pacinót: hívja meg egy Al Pacino filmre
- Szeretek tekézni: vigye el tekézni
- Szeretem a régiségeket: menjenek el egy régiségboltba
- Soha nincs időm kirándulni: hívja meg egy szombat délelőtti kirándulásra
- Már olyan régen nem voltam szaunában: hívja el szaunázni

Vigye el mindenhova, ahova ő menni szeretne, akkor is, ha tudja, hogy unatkozni fog

Egyéb ötletek? Mindezek rejtett kívánságok – soha nem fogja kimondani, hogy el akar menni egy régiségkereskedésbe önnel. És egyértelmű, hogy a barátja soha nem viszi el - ez az ön vissza nem térő lehetősége. De ne siesse el. Jegyezze meg az elrejtett vágyakat, és lepje meg pár héten belül – addigra biztosan elfelejti, hogy már beszélgettek róla.

Tehát: Vigye el mindenhova, ahova ő menni szeretne, akkor is, ha tudja, hogy unatkozni fog. Meglátja, megéri.

És ha (még mindig) nem hajlik?


Van még egy lehetőség, amit eddig még nem említettünk. Lehet, hogy az elcsábítani kívánt hölgy egyáltalán nem is foglalt. Lehet, hogy csak azért említette, hogy barátja van, mert nem tartja önt elég vonzónak, de ezt nem akarta egyenesen a szemébe mondani. Ebben az esetben a tanácsunk ugyanaz: legyen több türelemmel. Előbb utóbb rájön, milyen csodálatos ember is ön, és a karjaiba zárja.Sok szerencsét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.