Hogyan hódítsa meg a foglalt nőt?

A párkapcsolatban élő nők is szeretik a csábítást

Találkozott egy csodálatos, őrülten vonzó és csábító nővel. Ha eszébe jut, legszívesebben minden illemet mellőzve egyenesen rávetné magát ...Aztán kiderül, hogy a hölgy foglalt. S minden jel szerint boldog párkapcsolatban él.

2010.04.26 19:30Ildikó

Egy világ omlik össze Önben, és noha úgy érzi, felrobban, úgy tesz, mintha nem is számítana annyit az a nő. Egészen addig, amíg legközelebb összefutnak … és Ön újra ügybuzgó pudliként igyekszik kiérdemelni a figyelem legapróbb jelét is. Miért mindig egy kapcsolatban élő nőbe szeretek bele, kérdezi magától? Egyértelmű, hogy lépnie kell – vagy ő, vagy senki!

Veszélyes játék

Egy kapcsolatban élő nő elcsábítása nagyon veszélyes is lehet – és soha nem tudhatja, mi jelenti a veszélyt. De mégsincs ebben semmi elítélendő - miért is lenne? Törvénybe nem ütközik, és végülis senki sem kényszeríti a nőt arra, hogy válaszoljon a jelzésekre. Ha elfogadja a játékot, az arra utal, hogy mégsem annyira boldog azzal a másik férfival.

De még mielőtt valaki más barátnőjének vagy éppen feleségének az elcsábításába fogna, olvassa el a következő három alapszabályt, hogy ne veszélyeztesse sem magát, sem az új kapcsolatát.

1. Tartsa a száját

Senkinek se beszéljen a terveiről. Tényleg senkinek. Egy barát sohasem csábítja el a barátja barátnőjét – és még akkor se szóljon a barátainak, ha számukra teljesen ismeretlen az álomnő. Az első dolog, ami ilyenkor az eszükbe fog jutni, az lesz, hogy „És ha a legközelebb az én barátnőm kerül sorra?”A végén magára fog maradni: vagy eléri a kívánt nőt vagy nem, és elveszíti a barátait.

2. Tartózkodjon a házas asszonyoktól

Házasságban élő nők elcsábítása nagyon kényes ügy. Valószínűleg senki sem akar tönkretenni egy családot, főleg, ha gyerekek is vannak. De a döntés az Ön kezében van, és természetesen az elérni kívánt nő kezében.
Mindig tisztában kell lennie tettei következményeivel – ha végigviszi az affért, következhet a válás, a gyerekelhelyezési viták, és számos pszichológiai tünet. Mielőtt egy ilyen zűrzavaros helyzetet felvállalna, őszintén meg kell kérdeznie önmagától, hogy „Tényleg kész vagyok minderre?

3. Nézzen szembe az ellenségével

Ha eldöntötte, hogy végigmegy az úton, azt ajánljuk, derítse ki, ki a barát vagy a férj – főleg, ha csak rövidebb affért tervez. Ha a hölgy

- a rendőrfőnök felesége,
-  egy boksz- vagy karatebajnok, esetleg
-  egy focicsapat vezérdrukkerének a barátnője, ill.
-  egy befolyásos politikus
- vagy egy büntetőbíró, esetleg egyéb jogász felesége,

erősen ajánljuk, hogy hűtse le szenvedélyét valami hideg, nagyon hideg helyen, ahelyett, hogy ráhajtana …

És ne feledje: nem számít, hogy az elérni kívánt hölgy tényleg olyan boldog, amennyire csak kívánja, ha megtudja, hogy valahol van egy férfi, aki arra vágyik, hogy bárcsak ne lenne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.