Lesoványodva jelent meg a beteg színész

Döbbenetes fotók - Utoljára láttuk nyilvánosan Dennis Hopper-t?

Nemrég csillagot kapott a Hírességek Sétányán a népszerű színész - Dennis Hopper szörnyen lesoványodva jelent meg a ceremónián. Remélhetőleg nem ez volt az utolsó nyilvános szereplése...

Dennis Hopper csillagot kapott - mosolygott a nagybeteg színész képgaléria

2010.03.29 14:30ma.hu

Csak a mosolya volt a régi - Dennis Hopper legyengülve és meglehetősen soványan vett részt a Hírességek sétányán tartott ünnepélyes ceremónián, ahol felavatták nemrég kapott csillagját.

Dennis Hopper régen

A nagybeteg színész annyit mondott: "Szeretlek mindnyájatokat. Csak szeretném megköszönni nektek, ez minden, amire képes vagyok." Bejelentését vastaps fogadta...

A 73 éves színész a 2403-ik csillagot kapta a Hírességek sétányán. Dennis Hopper-nél tavaly októberben állapítottak meg prosztatarákot. A színész állapota az utóbbi időben fordult válságosra.

Válóperes ügyvédje szerint a Szelíd motorosok sztárjának már nincs sok hátra.

Múlt héten arról számolt be, Hopper annyira rosszul van, hogy már a kemoterápiás kezelést is abba kellett hagyni, nem volt képes megjelenni a bíróság előtt sem - 14 évi házasság után ugyanis a sztár januárban beadta a válókeresetet.

Azt is jogi képviselője mondta el, hogy Dennis Hopper szörnyen lefogyott, mindössze 45 kiló, hosszabb beszélgetésre nem képes.

Csak egy eseményre engedte el a kezelőrorvosa: a Hírességek sétányára, hogy jelen legyen a csillag-avatásán...

Rengeteget fogyott a nagyszerű színész!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.