Miss Eve pucéran a filmvásznon

Izgató korhatáros fotók: Alice meztelen melleit csókolgatta partnere

A szexi szőkeség színész szülők gyermeke, aki a filmvásznon sem szégyelli a pucér valóságot: Alice Eve meztelen melleit a közönség elé tárja.

18 éven felülieknek: Alice Eve pucér melleit csókolgatták! képgaléria

2010.03.14 18:25ma.hu

Ray Liotta partnereként meztelenkedik a Crossing Over című film kockáin a csinos angol színésznő, Alice Eve - Meztelen keblein és apró mellbimbóin bizony megakad a pasik szeme. Azóta sokan emlegetik őt...

A 27 éves londoni szépség szülei, Trevor Eve és Sharon Maughan mindketten színészek, így a hölgyeménynek volt kitől örökölnie tehetségét.

Nagy-Britanniában, majd Los Angeles-ben nevelkedett, a Beverly Hills Playhouse-ban és Oxford-ban is tanult.

Még angliai tanulmányai idején megkapta első filmszerepeit, angol sorozatokban játszott, majd a Nőies játékok, a Nagy kvízválasztó, a Rosszbarátok sztárja lett.

Szerepelt a Szex és New York 2-ben, idén pedig a Túl jó nő a csajom című filmben.

Az egotastic bulvárportál most közszemlére tette a Crossing Over izgalmas jeleneteit, melyben a színésznő bátran megmutatja tökéletes testét a nagyérdeműnek.

Alice egyébként, aki ingázik a brit főváros és Los Angeles között, a forgatókönyv-írással is barátkozik.

Meztelen alakok a háztetőn!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.