Ki ez és mit keres itt...?

Személyiségzavaros lett az Oscar-jelölt színész! - Képek!

Az idei Oscar-verseny egyik legesélyesebb színészének tartott, a Legjobb mellékszereplő kategóriában nevezett Javier Bardem hetekig furcsa depresszióban szenvedett.

Képekben az ezerarcú Javier Bardem képgaléria

2008.02.24 14:00UIP

Az idei Oscar-verseny egyik legesélyesebb színészének tartott, a Legjobb mellékszereplő kategóriában nevezett Javier Bardem hetekig furcsa depresszióban szenvedett.

A spanyol színész ugyanis a forgatás alatt furcsa személyiségváltozáson esett át, a film elkészültével pedig nehezen illeszkedett vissza „saját énjébe”.

Bardem egy kegyetlen sorozatgyilkost alakít a Coen testvérek sokszoros Oscar-jelölt filmjében, a Nem vénnek való vidékben, karakterének pedig fontos vonása volt a hetvenes éveket idéző bizarr „bilifrizura” – és amikor ettől meg kellett válni, teljesen kiborult.

Maga a színész is meglepődött, hogy szokatlan külseje mennyire hozzánőtt lelkileg:

- Ha megnézed magad a tükörben, elsősorban a frizurát látod. Nem is érzékeled, hogy milyen mélyen is hat rád, mennyire elér a pszichéd legbelső rétegéig. Miután levágattam a film kedvéért megnövesztett hajamat, pár hétig egészen furcsán éreztem magamat, egészen idegen lettem önmagam számára. Egyszerűen nem voltam ismerős magamnak, ha a tükörbe néztem, visszahőköltem, hogy ki ez és mit keres itt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.