Bíróság elé kerülhet Nadja Benaissa

Vádat emeltek a No Angels sztárja ellen - nem mondta el, hogy HIV-pozitív

Tavaly bombaként robbant a megdöbbentő hír: bíróság elé kerülhet a No Angels lányzenekar tagja, Nadja Benaissa, úgy feküdt ugyanis le partnereivel, hogy nem tudatta velük: HIV-pozitív. Most vádat emeltek ellene.

Képekben Nadja Benaissa és a No Angels zenekar képgaléria

2010.02.22 11:30ma.hu

Szándékos fertőzés miatt állítanák bíróság elé a csinos énekesnőt - Mint arról már tavaly is hírt adtak a lapok, a 27 éves Nadja Benaissa évekkel ezelőtt HIV-pozitív lett.

Ellenállhatatlan - és könyörtelen?

Erről azonban a No Angels sztárja nem tájékoztatta szexpartnereit, akikkel védekezés nélkül bújt ágyba.

2004-től két éven keresztül előfordult, hogy szexuális kapcsolatot létesített - bizonyíthatóan három férfival - védekezés nélkül.

S mivel nem közölte velük betegségét, ez szándékos fertőzésnek minősül. Közben az egyik partneréről ki is derül, hogy HIV-fertőzött lett.

Nadja Benaissát tavaly le is tartóztatták.

Pár nappal ezelőtt emeltek vádat ellene - ha bűnösnek találják, akár 10 évre is börtönbe kerülhet.

Tudja meg, mi történt tavaly Nadjával!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.