Elhunyt a Johnson&Johnson-vagyon ifjú örököse

Tragikus - Eljegyzésük után meghalt Tila Tequila párja!

Megrendítő hírt tudatott internetes oldalán az egykori valóságshow-sztár, Tila Tequila - Barátnőjére, Casey Johnson-ra, aki hatalmas vagyon örököse volt, holtan találtak hétfő reggel.

Még boldogan: Tila Tequila és Casey Johnson képgaléria

2010.01.05 11:30ma.hu

Tegnap délelőtt érkezett a rendőrség Casey Johnson házához, ahol azonban már nem senki sem segíthetett a fiatal lányon - A mindössze harmincéves örökösnő halott volt.

Nem tudni, mennyi ideje, ahogy egyelőre azt sem, hogy mi okozta Casey tragédiáját. Idegenkezűségre utaló jelet nem találtak, de amíg nincs boncolás, nem lehet tudni biztosat.

Casey és Tila, eljegyzésük után

A fiatal lány a Johnson&Johnson vállalat örökösnője volt, hatalmas vagyon szállt volna rá.

Családja közelményben tudatta, óriási veszteség érte őket, és mindenkit kérnek, ne háborgassák őket a gyászukban.

Casey leszbikus kedvese az a Tila Tequila volt, akit modellként és valóságshow-ból is ismerhet a közönség.

A lányok nemrég egy partin hozták mindenki tudtára, hogy eljegyezték egymást - Tila óriási gyűrűjét is büszkén mutogatta.

A porig sújtott sztár a Twitter közösségi portálon található adatlapján kért mindenkit, hogy imádkozzon Casey-ért.

Megköszönte a rajongók részvétnyilvánítását, és leírta, elhunyt párja örökké a szívében marad, nagyon szereti és reméli, hogy a mennyországban ismét együtt lesznek...

Tila egyébként nemrég jelentette be azt is, hogy saját bátyja gyermekével terhes - testvérének és párjának ugyanis nem lehet természetes úton babája, ezért ő vállalta a béranyaságot.

Nyomorgott a világ leggazdagabb örökösnője?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.