Lourdes-ből világsztárt farag a mama?

Képek - Madonna helyébe csak egy valaki léphet: a lánya!

Volt kitől örökölnie a tehetséget a popdíva gyermekének - Lourdes nemcsak külsőleg hasonlít az édesanyjára, de Madonna szerint már most megállná a helyét a színpadon. Az énekesnő idén meglepetéssel készül...

Madonna és lánya a Nine című film New York-i premierjén képgaléria

2010.01.04 15:30ma.hu

Ötvenévesen is sikert sikerre halmoz Madonna - Fiatalabb vetélytársanőinek sem igen sikerül rajta kifogniuk.

Ha megjelenik egy dala, abból nagy valószínűséggel sláger lesz. Több énekesnő próbálkozott már a helyébe lépni, de hiába.

Lourdes már kész nő...

Britney Spears, Christina Aguilera vagy mostanság Lady Gaga, úgy tűnik, hasztalan igyekezne letaszítani Madonnát a trónról.

A jelek szerint ez egy valakinek sikerülhet, akinek maga a popdíva adja át a siker titkát. Ez pedig a lánya, Lourdes Maria.

Idén valami nagy meglepetéssel készül az énekesnő, egy duettel, amely szerinte "megrengeti majd a világot".

Elárulta, hogy Lourdes-t nagy tehetségnek tartja, és már együtt is szerepelt vele a színpadon.

A most tizenhárom éves lánynak minden esélye megvan bekerülni a show-bizniszbe, hiszen máris olyan sztár mellett énekel, mint Madonna... Közös fellépésük nagy sikert aratott a sztár rajongói körében.

Madonna elmondta, szakmai szempontból máris nagyon ügyes a lánya, ugyanis titokban figyeli őt a színpadon és úgy érzi: nincs miért aggódnia...

Fél Afrikát örökbefogadná Madonna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.