Ennyire megviselte a dívát házassága?

Madonna: Inkább veszek cipőt, minthogy szexeljek!

Egyre furcsább kijelentéseket tesz a popdíva - Madonna korábban ellentmondásba keveredett egykori férjével való szexuális életét illetően, most pedig egy cipővásárlást is előrébb helyez a fontossági listán az ágytornánál.

Madonna és lánya a Nine című film New York-i premierjén képgaléria

2009.12.21 15:30ma.hu

Vajon mit szól ezekhez a szavakhoz Madonna jelenlegi párja, a 23 éves brazil modell? Jesus Luz és a díva kapcsolata ugyanis már lassan egy éve nem titok...

A sikeres énekesnő, aki jelenleg Celebration című számával hódít a slágerlistákon, Jimmy Choo tervező estjén vett részt lányával, Lourdes-szel. A sztár imádja Choo cipőit, s ennek meglehetősen furcsa módon adott hangot.

Madonna és lánya, Lourdes

Jimmy Choo szerint a sztár kifejtette, sokkal kielégítőbb egy párat vásárolni az ő cipőiből, mint intim kapcsolatban kerülni egy férfival.

Úgy tűnik, az 51 esztendős énekesnő alaposan megváltoztatta a testi szerelemhez való hozzáállását, mióta megromlott kapcsolata korábbi férjével, Guy Ritchie-vel.

A rendezőtől közel egy éve vált el hivatalosan.

Nemrég David Letterman show-jában még azt is mondta, inkább a vonat elé veti magát, minthogy újból férjhez menjen - hiába rebesgetik mostanság sokan, hogy akár oltár elé is állna fiatal lovagjával...

A különös csak az, hogy nem sokkal Guy Ritchie-vel való szakítása előtt Madonna még elragadtatva beszélt a férjével való szexuális életükről.

Egyenesen csodálatosnak nevezte azt, és kijelentette, nem tudja, ki találta ki azt a butaságot, hogy aki megházasodik és gyermeket nevel, annak az életében nincs erotika.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.