Rögzítik az énekesnő térdeit

Madonna a koncertjei után jeges fürdővel csillapítja a hátfájdalmat

A Like A Virgin előadója, Madonna, saját bevallása szerint minden koncert után 10 perces jeges fájdalomcsillapító fürdőt vesz.

2009.10.21 18:14medipress.hu

Az 51 éves énekesnő, aki akupunktúrás fájdalomcsillapító kezeléseken is rendszeresen részt vesz, bevallotta, hogy a sok éven át tartó igénybevétel igencsak megtette a hatását. A Rolling Stone magazinban adott interjújában az énekesnő elmondta, hogy bár a jeges fürdő az első percekben nagyon fájdalmas, utána sokkal jobban érzi magát, testileg-lelkileg.

"A térdeimet mindig rögzítjük a koncertek előtt, és fizikoterápiás kezelésre is járok. A magas sarkú cipőben való mozgás és tánc nagyon igénybe veszi a térdeket, ezért vigyáznom kell - nyilatkozta Madonna - Minden táncos szenved sérüléseket, de ez együtt jár a szakmával. Megkapom a szükséges kezeléseket, és folytatom tovább."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.