A világ legdrágább filmje a mozikban!

James Cameron csillagot kapott a hírességek sétányán!

Legújabb filmjének, az Avatarnak a bemutatója alkalmából csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán James Cameron filmrendező.

2009.12.19 13:43MTI

"Nagyszerű érzés", hogy egy csillaggal tisztelnek meg a Hollywood Boulvarde-on - mondta az 55 éves kanadai rendező, aki helyi idő szerint pénteken részesült a kitüntetésben.

Az ünnepségen kétszáz rajongó vett részt, de jelen volt Arnold Schwarzenegger színész, Kalifornia jelenlegi kormányzója, aki a Terminátor-sorozat első darabjaiban dolgozott Cameron keze alatt.

James Cameron eddigi legnagyobb sikere a 11 Oscar-díjjal jutalmazott Titanic volt, de munkásságában emellett olyan filmek is szerepelnek, mint a Két tűz között. A hírességek sétányán a filmipar nagyjai közül már több mint 2380-an szerepelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.