Átlátszó pólóval vadászik a sikerre?

Szexi fotók: Kate Bosworth-nál kivillant, aminek nem kellett volna!

Vajon mi lehet mostanában Orlando Bloom csinos szőke exével? - Kate Bosworth-ról nem túl gyakran hallani. Ezúttal nem új filmben, és nem a tehetségét mutatja meg, hanem a Vogue olasz kiadásában a bájait.

Szexi: Kate Bosworth mellbimbói sejtelmesen átlátszottak... képgaléria

2009.12.14 15:30ma.hu

Eltűnt szem elől mostanság a szépséges Kate Bosworth - A színésznő neve különösen akkor került az érdeklődés középpontjába, amikor közel négy éven át szerették egymást a nőbálvány Orlando Bloom-mal.

A kapcsolat afféle se veled, se nélküled játék volt. Időnként szakítottak, majd ismét együtt lehetett őket látni.

Helyzetük Kate-et is megviselte, ekkoriban ugyanis feltűnően sovány volt a szőkeség.

Tavaly Leonardo DiCaprio-val is kikezdett Bosworth, amelyet nem is igen titkolt a hollywood-i klub közönsége előtt, ahol szórakoztak.

A legújabb pletykák szerint pedig a Coldplay együttes frontembere, Chris Martin tünteti ki figyelmével Kate-et - noha még Gwyneth Paltrow férje...

A szőke szépségnek persze nem nehéz az ujja köré csavarnia híres kollégáit. Kate most az olasz Vogue magazinban mutatja meg, melyek azok az idomok, amelyek ilyen nagy hatással vannak a pasikra.

A színésznő szexi, áttetsző ingben pózolt a lapban, amely alól sejtelmesen kivillantak a mellbimbói is...

Orlando Bloom Jennifer Aniston-nal kavar?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.