Meg akart halni Billy Joel lánya

Megdöbbentő - Öngyilkosságot kísérelt meg a sikeres énekesnő!

Híres szülők gyermeke és pályáján egyre nagyobb sikereket könyvelhetett el Alexa Ray Joel, a mindössze 23 éves énekesnő mégis öngyilkos akart lenni - ha barátnője nem talál rá, már halott!

2009.12.07 17:30ma.hu

Az énekes Billy Joel és Christie Brinkley modell gyermeke a 23 esztendős énekesnő, akinek így nem volt különösebben nehéz dolga érvényesülni a show-business világában.

Billy Joel, Alexa és Christie Brinkley - Fotó: WireImage

Lelkében azonban a jelek szerint nagyon nem volt rendben valami. Alexa Ray Joel ugyanis a napokban egy csomó altatót vett be az örök álom reményében, New York-i lakásában.

Ha barátnője - egyben lakótársa - nem érkezik a helyszínre, és nem hívja a mentőket, a lány talán már halott.

Azonnal kórházba vitték, és a hírek szerint ekkor a nagyon kábult, de még eszméleténél levő Alexa elhaló hangon azt mondta, hogy mégis élni akar...

Egyelőre megfigyelés alatt tartják a manhattan-i St. Vincent kórházban, de állapota már stabil - közölte az édesapja, Billy Joel sajtósa.

Nem tudni, mi áll pontosan Alexa tettének hátterében, ám az tény, hogy a tehetséges lány hosszabb ideje küzdött párkapcsolati gondokkal. Internetes naplójában ugyanis nem titkolta, mennyire egyedül érzi magát.

Arról írt, hogy számára nagyon nehéz a randizás, képtelen a taktikázásra, játszadozásra, és nem tudja elhinni, hogy a világ legjobb városában nem tud összefutni egy fiúval, aki érdekes és még kedves is.

Billy Joel barátnője a lánya is lehetne?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.