Solange Magnano belehalt a plasztikázásba

Durva halál! Fenékszépítés miatt halt meg a volt szépségkirálynő!

A közelmúltban sorra érte a tragédia a szépségipar képviselőit - Közel egy éve súlyos fertőzésben halt meg az egykori Miss Brazília, pár hete öngyilkos lett egy sikeres manöken, most pedig Miss Argentína vesztette életét értelmetlenül.

2009.12.03 15:25ma.hu

Mi történik a szépségversenyek egykori sztárjaival? Újabb súlyos tragédia történt a minap.

A gyönyörű, csupán 38 esztendős Solange Magnano, akit 1994-ben választottak Miss Argentínává, abba halt bele, hogy még szebb hátsót szeretett volna magának. Plasztikai beavatkozás által...

Solange Magnano - Fotó: examiner

Roberto Piazza, az egykori szépségkirálynő férje - aki maga is divattervező - a borzasztó eset kapcsán elmondta: Solange-ot nagyon sokan irigyelték.

Valóságos istennő volt, de képtelen volt elfogadni, hogy a szakmától egyszer meg kell válnia, mert ő is csak idősebb lesz.

Mindent megtett, hogy szép és fiatalos maradjon. Úgy tűnik, ez lett a veszte. Magnano sokkal feszesebb feneket szeretett volna magának, ezért vállalt egy plasztikai műtétet.

A Buenos Aires-i operáció után azonban komplikációk léptek fel, és nem tudták megmenteni az egykori szépségkirálynő életét!

Solange-nak nemcsak hűséges kedvese volt Piazza személyében, de két nyolcéves gyermeke is: ikrek. Az életéért több napig küzdöttek az orvosok, mindhiába...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.