Vágtattak a megvadult állatok - a valóságban!

Képek - Véres forgatás Tom Cruise-zal - elszabadultak a bikák!

Két nő könnyebben megsérült, amikor Tom Cruise új filmjének cádizi forgatásán több bika elszabadult, és nem kis riadalmat keltve vágtatott végig a dél-spanyolországi város szűk utcáin.

Cameron Diaz és Tom Cruise - forgatás közben képgaléria

2009.11.23 18:25MTI

A város polgármestere bejelentette, hogy mindaddig felfüggeszti a Knight and Day című James Mangold-vígjáték további munkálatait, amíg a produkció nem tudja garantálni a helyi lakosok biztonságát.

Az állatokat negyvenperces hajsza után a tengerparton sikerült befogni. Calle Cruzada, a film spanyol producere nem tudott magyarázatot adni rá, hogyan szabadultak ki a bikák.

Tom és Cameron a film egyik jelenetében

A filmben a híres pamplonai bikafuttatást akarják megeleveníteni. A jelenetek próbái a múlt héten kezdődtek, de a film főszereplői, Tom Cruise és Cameron Diaz a tervek szerint legkorábban csak a hét végén érkezik Cádizba.

A készülő produkció ellen tiltakozó CAS International, a legnagyobb európai bikaviadal-ellenes szervezet korábban felszólította a hollywoodi sztárokat, hogy fontolják meg részvételüket a filmben.

Mint közleményükben fogalmaztak: azon kívül, hogy a mozi miatt kínozzák az állatokat, félő, hogy a közkedvelt sztárok népszerűsítik majd a bikafuttatást, és még több turista látogat majd el egy-egy ilyen látványosság kedvéért Pamplonába vagy más spanyol városokba.

A hagyományos pamplonai bikafuttatást, amelynek során a tömeget felhergelt bikák kergetik végig a város utcáin, évente egyszer, júliusban rendezik meg.

A tradíciónak Ernest Hemingway állított irodalmi emléket 1926-ban megjelent Fiesta, a nap is felkel című regényében.

Válnak-e Cruise-ék? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.