Shannan Click mindenét ledobta...

Izgató képek: Csupasz nemi szervét is megmutatta a Victoria's Secret modellje

Meglepő fotósorozatra vállalkozott a neves fehérneműs cég szemrevaló modellje - Shannan Click teljesen meztelenül pózolt a vízben, és egy kutyát is bevett a mókába.

Anyaszült meztelenül pózolt a szende szőke Shannan Click! képgaléria

2009.11.18 06:30ma.hu

Merész fotókon mutatta meg mindenét az első ránézésre szendének tűnő Shannan Click.

A szőke amerikai modellt hétköznapi helyeken, természetes jelenetek közben fényképezték, az viszont cseppet sem mindennapi, hogy valamennyi felvételen anyaszült meztelenül látható.

A Victoria's Secret 24 esztendős modellje a strandon és a természet lágy ölén vetkőzött neki alaposan.

A dögös szöszke lány a kaliforniai San Dimas-ból indult a világhírnév felé - éppen a napsütötte tengerparton, Huntington Beach-en figyeltek fel kivételes szépségére.

Első fotói a Guess cégnek készültek, majd pedig olyan márkák arca lett, mint a Miu Miu, a Prada, Alexander McQueen vagy Luella Bartley.

Dolgozott együtt az Yves Saint Laurent-el, a Chanel-el és Louis Vuitton-nal is.

A közelmúltban a GAP, az Elizabeth Arden, a Tommy Hilfiger, a Pepe Jeans és a Levi's is foglalkoztatta, valamint az egyik legnevesebb kozmetikai cég, a Dior.

Tavaly óta csodálhatja meg rajta is a Victoria's Secret szexis fehérneműit a nagyérdemű.

Minden nő pucér lesz a Gainbourg-filmben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.