Főzőműsor a Fehér Házban?

Harcmezővé teszik Obama feleségének konyháját!

Az amerikai first lady, Michelle Obama veteményese kulináris harcmezővé változik: a Fehér Ház hamarosan egy népszerű televíziós főzőműsort lát vendégül.

2009.11.05 17:30MTI

Michelle Obama veteményese is kulináris harcmezővé változik. Egy népszerű televíziós főzőműsor helyszíne lesz a Fehér Ház.

Az Iron Chef America című tévéshow egymással versengő sztárszakácsai, Mario Batali, Bobby Flay és Emeril Lagasse az elnöki rezidencia főszakácsával, Cristeta Comerford-dal válogatnak majd alapanyagokat a first lady zöldségeskertjében.

A New Yorkba visszatérő séfek később Flay-Comerford és Batali-Lagasse felállásban küzdenek majd meg egymással a Kitchen Stadium tévés mesterkonyhájában.

A pároknak öt fogást kell kreálniuk a fehér házi alapanyagokból. Az előre felvett adást január 3-án sugározza a Food Network.

Obama neje a Glamour magazin címlaplánya!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.