Újabb megdöbbentő interjú Jacko-ról

La Toya: Michael Jackson házát teljesen kifosztották!

Időről-időre újabb meghökkentő állítások látnak napvilágot a június 25-én elhunyt Michael Jackson testvérétől - La Toya szerint jelentős vagyon tűnt el az énekes házából.

Michael Jackson a kezdetektől napjainkig képgaléria

2009.09.14 09:40ma.hu

Több millió dolláros ékszereket, pénzt és emléktárgyakat raboltak el Michael Jackson otthonából - állította az elhunyt popkirály nővére, La Toya Jackson az egyik amerikai show-ban.

Arról a hírről már korábban is hallhattunk, miszerint a sztár idősebbik fiát, Prince Michael-t behívták Jacko mellé, amikor orvosa, Conrad Murray felfedezte, hogy az énekes eszméletlen, és neki is látnia kellett, hogy újraélesztik az apját - igaz, a hírek szerint Jackón akkor már nem lehetett segíteni.

Még együtt: Jacko és La Toya

Most azonban La Toya nemcsak erről beszélt, hanem azt is elmondta, hogy testvérét csúnyán kirabolták, mire a házához ért volna.

Nem titkolta, hogy szerinte valaki a Jackson-testvérek környezetéből követte el a tettet.

La Toya Jackson tagadta, hogy ő is elvitt volna dolgokat Jacko házából, ahol "valami nem stimmelt."

Michael nővére egyébként továbbra is tartja magát állításához, miszerint öccse halála nem baleset volt, hanem gyilkosság történt.

Évente lesz Jackson-emlékkoncert?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.